Findlejlighedertilleje.dk

Find lejligheder til leje.

Lejlighed til leje i Kvistgård

Modelfoto

Lejlighed til leje i 3490 Kvistgård

Imponerende lejlighed på Gurrehus Slot.

Lejligheden er beliggende i stueplanen på Gurrehus slot og er én ud af fem lejligheder på slottet. Lejligheden er karakteriseret ved en imponerende loftshøjde, flot lysindfald af de høje vinduespartier og har en flot udsigt over slottets have.

Man ankommer direkte i lejlighedens køkken alrum, hvor der er et flot naturligt lysindfald og herlig udsigt. Her er installeret et nyere køkken med alle nødvendige hårde hvidevarer samt køkkenø. I forlængelse af stuerummet er adgang til et separat stuerum, hvor det er oplagt at indrette spisestue. Der er igennem stuerummet ad dobbeltdøre adgang til endnu et stuerum, der også kan indrettes som soveværelse, alt efter behov.

Lejlighedens primære soveværelse er stort har to vinduespartier mod haven. Her er indrettet en fritstående væg der opdeler rummet, til praktisk indretning og afskærmning. Her er god plads til dobbeltseng og opbevaringsplads, påklædningsområde, hjemmekontor eller lignende. Fra soveværelset er direkte adgang til lejlighedens badeværelse, der fremstår i flot og moderne stand og med god plads. I forbindelse med badeværelset er en mellemgang med indbyggede skabe og opbevaringsplads.

Som lejer af lejligheden har man adgang til et godt fælles udeområde på slottets græsplæne med plads til møblement, grill mv.. Der er yderligere brugsret til en privat parkeringsplads samt fælles vaskerum i kælderen.

Udlejes ikke som delebolig. for...