Findlejlighedertilleje.dk

Find lejligheder til leje.

Lejlighed til leje i Greve

132 m2 lejlighed i Greve til leje

Ny og lys lejlighed til leje

Tæt på stranden i Greve og Mosede Havn, finder du denne nyopførte leje lejlighed.
Lejligheden ligger i Greve, tæt på stranden, tæt på havnen, tæt på hyggelige spisesteder, tæt på grønne områder, tæt på stationen. Det tager kun ca. 20 minutter med toget til Københavns hovedbanegård.

Lejligheden har indbygget pejs i stuen, som er med til at skabe hygge og liv i rummet. Den primære varme leveres af en meget energieffektiv varmepumpe. Så forvent en meget lav varmeregning.

Der er arbejdet meget med at få masser af naturligt lys ind i lejlighederne, gennem de store, energirigtige og lyddæmpende vinduespartier.

1. Sal:
På 1. sal er der 2 store 4-værelses lejligheder på 132m2 begge med tilhørende hele 3 altaner, således at du hele dagen igennem både kan finde sol, skygge og tørvejr. Lejligheden har mange og store vinduespartier, der giver et godt lysindfald. Lejligheden er indrettet med store brugbare værelser samt et stort køkken som er åbent ind til en stor rummelig stue, som også har en indbygget pejs - så her er der mulighed for at genere hygge ude over det sædvanlige.

Der er udgang til altanerne fra køkkenet, stuen og det ene af værelserne. Til lejligheden medfølger et "ekstra" værelse.